Ayşe Akpınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Bilimsel ve teknolojik yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun , disiplinli çalışan , bir yükseköğretim programına hazırlanan veya branşlarında yeterli bilgi ve beceriye sahip, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, nitelikli , çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Öğrencilerimiz bireysel yetenekleri doğrultusunda, teknik bilgi ve becerilere sahip, güvenli olmaları, sosyal ve psikolojik gelişmeleri yeterli, olayları algılama ve çözüm üretme becerisine sahip, çağdaş bireysel ve grupla çalışabilme becerisine sahip olmalarıdır.

Başarılar:

Saatler: ders başlama saati:08.30 ders bitiş saati:17.30
Isınma: Kalorifer ile ısınma
Sportif Etkinlikler: VOLEYBOL, FUTSAL
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ayseakpinarkml.meb.k12.tr

Adres - MAHKEME MAH. SAİP HOCA BUL. AYŞE AKPINAR MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LISESI BLOK NO 22 BURHANİYE / BALIKESİR

Öğretim Şekli :TEKLİ

Yerleşim Yeri - toplam alan:7.651 binaların alanı:1.915 bahçe alanı:5.736

Ulaşım Balıkesir - Burhaniye : Karayolu 1 Saat İzmir - Burhaniye : Karayolu 3 saat Edremit -Burhaniye : Karayolu 15 Dakika

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Şehir Merkezinde